Tågaborgs Bilservice

Citroën Basservice endast 1495:-

CITROËN BASSERVICE – Ett prisvärt alternativ, om din Citroën är äldre än 5 år.

Vi är glada för det förtroende ni visar oss genom att anlita vår verkstad när din Citroën skall på service. Vi vill göra allt för att leva upp till detta även i framtiden. Samtidigt vill vi göra er uppmärksam på ett nytt servicekoncept, som är speciellt utvecklat för Citroën bilar äldre än 5 år.

CITROËN BASSERVICE ger dig mycket för pengarna. Du får oljebyte och nytt oljefilter, påfyllning av spolarvätska plus kontroll av 18 punkter på ett antal viktiga funktioner för din bils säkerhet samt en provkörning. Arbetet utförs naturligtvis av en skicklig och utbildad Citroën-tekniker som känner din Citroën-modell in i minsta detalj.

När du hämtar bilen, ger vi dig information om eventuella nödvändiga och/eller rekommenderade reparationer på din bil. Sedan väljer du själv vilken grad av service eller reparationer du vill att vi ska göra. Det är din bil och ditt val! Det är klart att en väl underhållen och välskött bil håller längre. En stämplad servicebok av en auktoriserad Citroën-verkstad har också påverkan på bilens värde som begagnad. Bevara värdet i din bil.

INGEN KÄNNER DIN CITROËN BÄTTE ÄN CITROËN

Elektroniken och de avancerade säkerhetssystemen, som kännertecknar Citroëns bilar bör inte justeras eller repareras av en tekniker utan grundlig utbildning. Därför utbildas våra Citroën-tekniker kontinuerligt i en effektiv felsökningsteknik, så att de inte lägger ner onödig tid på felsökning eller utbyte av felfria reservdelar. Kombinationen av välutbildad personal, specialutvecklade Citroën diagnosutrustning och -verktyg ger dig en trygg och professionell service. Ingen känner din Citroën bättre än Citroën.